Startpunt-ondernemen

Studeren en ondernemen? We prikkelen jou. We inspireren. We laten je dromen. Creëer impact, wij helpen. Met falen en opstaan. Van vaag begrip tot idee. Van idee tot start-up.
ICE Cube wordt Startpunt Ondernemen. Een andere naam maar nog evenveel zin om jou te helpen bij ondernemerschap!

Innovation - Creativity - Entrepreneurship

image.alt

Keuzevakken

Via deze keuzevakken (OPO'S) krijg je hands-on tips and tricks om jouw verhaal werkelijkheid te doen worden. Check het aanbod aan keuzevakken!

Keuzevakken
image.alt

Start-up

Get the real shit done! De stap zetten naar ondernemerschap is groots. Voor de durvers, voor de doeners, voor de dromers. We ondersteunen, we bieden een schouder, we bouwen een netwerk, we bieden contacten aan. 

Start-up
image.alt

Evenementen

Laat je inspireren! We organiseren een waaier aan events die je triggeren om meer te weten te komen over ondernemerschap. 

Evenementen
image.alt

Voor docenten & externen

Verspreid de boodschap. Voor collega docenten is er een aanbod om meer handvaten aan te reiken rond ondernemerschap. Van brede train-the-trainers tot gerichte workshops. Kies uit onze vijf grote thema's en wij komen naar je toe.

Pro
image.alt

Honours

Geef je studie een boost met Honours, een programma voor gedreven studenten die meer willen, kunnen en dúrven. Werk samen met studenten van andere opleidingen aan pittige, real-life uitdagingen.

Honours

You tube

Check het You Tube kanaal en laat je inspirerend door de verhalen van studenten of luister naar de talks die voor jou van belang zijn.

You Tube

Wie we zijn

image.alt

Hanne Blockx

Onze bubbly ‘no box’ denker! Wild plan of een zotte oplossing nodig? Hanne is je wing(wo)man!

hanne.blockx@thomasmore.be
image.alt

Ann Hannes

Liever achter de camera dan voor de lens, maar nu toch in beeld: Ann. Liever wat creatiever, altijd in de weer om het internet een mooiere plaats te maken én om ondernemerschap dichter bij elke student te brengen. Het leven is te kort voor saaie lessen, toch?

ann.hannes@thomasmore.be
image.alt

Sarah Van Eynde

Sarah, duurzame doener met een positieve focus. Staat klaar om te luisteren naar jullie grote en kleine ideeën om impact te maken.

sarah.vaneynde@thomasmore.be
image.alt

Filip Burgelman

Interdisciplinaire breed-denker die met een designers mindset leertrajecten bouwt rond ondernemerschap competenties.
Modus operandi: “niet iedereen wordt ondernemer, maar iedereen moet wel ondernemender worden”
 

filip.burgelman@thomasmore.be
image.alt

Marc Clerkx

Marc, de rustige digibeet die met praktische ervaring in ondernemingscreativiteit en ondernemerschap de uitdaging aangaat iedereen ‘out-of-the-box’ te laten gaan.

marc.clerkx@thomasmore.be
image.alt

Katrin De Winter

Katrin is dé Pippi Langkous van ICE Cube, helemaal de "ik-heb-het-nog-nooit-gedaan-dus-ik-denk-wel-dat-ik-het-kan"-mentaliteit! Zo dompelt ze studenten en collega's van alle opleiding onder in creativiteit, innovatie en ondernemerschap

katrin.dewinter@thomasmore.be
image.alt

Hilde Vandenhoudt

Met rustige vliegkracht, een grote dosis verbeelding én verbindingslijm bouwt Hilde mee aan de ICE community, en daagt ze iedereen uit om Moonshotter te worden. #theskyisnotthelimitanymore

hilde.vandenhoudt@thomasmore.be
image.alt

Lucie Somers

Lucie, de ICE Cube-grensverlegger, letterlijk en figuurlijk. Niemand is veilig voor haar ideeën en enthousiasme, niet in België en niet daarbuiten.

lucie.somers@thomasmore.be
image.alt

Kristien Denteneer

Kristien, woordenwaterval met het hart op de tong. Staat klaar om te luisteren naar jullie grootse ideeën en ze mee waar te maken.

kristien.denteneer@thomasmore.be

   

Partners

Startup2440 - Manestarters - SCV - Unizo - Voka

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!