Kom kennismaken

Zie je Thomas More wel zitten, maar weet je nog niet welke opleiding het best bij jou past? Of heb je nog vragen over je studiekeuze?

image.alt

Opencampusdagen

Tijdens onze Opencampusdagen zwieren we de deuren (en de ramen) wagenwijd open voor jou. Vuur al je vragen af op onze docenten en ontdek jouw toekomstige campus!


Infosessies voor studiekiezers

Twijfel je nog wat je wil studeren? No worries, wij zoeken en vinden samen met jou via onze objectieve studiekeuzetest of tijdens onze online studiekeuzesessies.

  • do. 22 juni 2023 (online)

Infosessies voor ouders (en andere supporters)

Zit je nog met vragen? Wij zetten alles op een rijtje, geven nuttige tips en beantwoorden je vragen tijdens deze (online) sessies voor ouders.

  • wo. 21 juni 2023 (online)
image.alt

Wijze Week 

In de krokusvakantie (20 - 24 februari) wijzen onze studenten je graag de weg. Tijdens de Wijze Week nemen ze je mee voor een ‘superwijze’ rondleiding op de campus, al dan niet in combinatie met een echte les naar keuze. Students only dus! Verwacht je aan een studentikoze preview op het leven en studeren aan de hogeschool. Maar laat je n-iets wijsmaken!
Check thomasmore.be/wijzeweek.


Open lessen

Kom in jouw vrije tijd proeven van de échte hogeschool, online of op de campus. Dat kan het hele jaar door, tot en met mei (daarna zijn het examens). Kies je opleiding en les en neem plaats tussen onze studenten. Bekijk het aanbod aan open lessen.


Voorbeeldlessen

Benieuwd hoe zo'n les aan de hogeschool eraan toegaat? Bekijk een voorbeeldles per type opleiding en per interessegebied.


Workshops voor klassen

Overtuig je leerkracht en kom samen met je klasgenoten proeven van de hogeschool.


Junior University College

Sta je te popelen om verder te studeren en heb je zin in een extra uitdaging? Neem alvast een vak voorsprong via ons Junior University College en volg een semester lang les op woensdagnamiddag. Zo kan je nu al een vrijstelling behalen in het hoger onderwijs.

 

 

Laat je inspireren

image.alt

Het leven bij Thomas More

Ontdek de verhalen van studenten >>
image.alt

Werken en studeren combineren?

Check hoe anderen het doen >>

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!