ICE Cube | Innovation-Creativity-Entrepreneurship

Met ICE Cube prikkelen we. We inspireren. We laten je dromen. Creëer impact, wij reiken tools aan. Met falen en opstaan. Van vaag begrip tot idee. Van idee tot start-up. ICE = Innovation, Creativity & Entrepreneurship.

Wat we doen

Van inspiratiesessies tot ons lessenaanbod en het excellentie-traject, hier kom je alles te weten over ons aanbod.
image.alt

ICE Academy

Laat je coachen. Leer meer over ICE. Wij reiken je tools aan om te groeien.
Via onze Academy krijg je hands-on tips and tricks om jouw verhaal werkelijkheid te doen worden. Pitchen? Netwerken? Over het muurtje kijken? Check onze vakken!

ICE Academy
image.alt

ICE Honours

Wil jij uitblinken? Geef je studie dan een boost met ICE Honours, een programma voor gedreven studenten die meer willen, kunnen en dúrven. Kies voor een extra engagement naast je studies en verleg je grenzen. Werk samen met studenten van andere opleidingen aan pittige, real-life uitdagingen. Creëer impact op je omgeving en ontwikkel je tot een zelfbewuste professional met een streepje voor op de arbeidsmarkt. Ontdek hier meer over ons Honours programma.

ICE Honours
image.alt

ICE Start-up

Get the real shit done! De stap zetten naar ondernemerschap is groots. Voor de durvers, voor de doeners, voor de dromers. You're not alone in this! ICE Cube ondersteunt, we bieden een schouder, we bouwen een tribe, we bieden contacten aan. Kom op de koffie, we kijken er naar uit je te ontmoeten. Klik hier om asap op te starten!

ICE Start-up
image.alt

ICE Events

Laat je inspireren. Kom luisteren naar verhalen. Let the magic in! We organiseren een waaier van events die je zullen triggeren om meer te weten te komen over ondernemerschap, creativiteit en innovatie. Hier vind je meer info over onze events.

ICE Events
image.alt

ICE Pro - voor docenten & externen

Word een professional. Leer talent scouten. Verspreid de boodschap. Voor onze collega's is er een aanbod om meer handvaten aan te reiken rond ondernemerschap. Van brede train-the-trainers tot gerichte workshops. Zelf kijken we ook over onze grenzen heen en verspreiden we de boodschap ver buiten de Thomas More muren. Kijk hier hoe wij je mee professionaliseren!

ICE Pro

ICE Tube - voor wie ons aan het werk wil zien

Allemaal leuk en aardig, dat ondernemerschap waarover we hier vertellen, maar check jij de ICE vibe liever zelf? Ga dan naar ons ICE Tube kanaal en laat je inspirerend door de verhalen van onze studenten of luister naar de talks die voor jou van belang zijn. Klik hier om naar ons ICE Tube kanaal te gaan!

ICE Tube

Wie we zijn

image.alt

Hanne Blockx

Onze bubbly ‘no box’ denker! Wild plan of een zotte oplossing nodig? Hanne is je wing(wo)man!

hanne.blockx@thomasmore.be
image.alt

Kristien Denteneer

Kristien, woordenwaterval met het hart op de tong. Staat klaar om te luisteren naar jullie grootse ideeën en ze mee waar te maken.

kristien.denteneer@thomasmore.be
image.alt

Lucie Somers

Lucie, de ICE Cube-grensverlegger, letterlijk en figuurlijk. Niemand is veilig voor haar ideeën en enthousiasme, niet in België en niet daarbuiten.

lucie.somers@thomasmore.be
image.alt

Marc Clerkx

Marc, de rustige digibeet die met praktische ervaring in ondernemingscreativiteit en ondernemerschap de uitdaging aangaat iedereen ‘out-of-the-box’ te laten gaan.

marc.clerkx@thomasmore.be
image.alt

Katrin De Winter

Katrin is dé Pippi Langkous van ICE Cube, helemaal de "ik-heb-het-nog-nooit-gedaan-dus-ik-denk-wel-dat-ik-het-kan"-mentaliteit! Zo dompelt ze studenten en collega's van alle opleiding onder in creativiteit, innovatie en ondernemerschap

katrin.dewinter@thomasmore.be
image.alt

Sarah Van Eynde

Sarah, duurzame doener met een positieve focus. Staat klaar om te luisteren naar jullie grote en kleine ideeën om impact te maken.

sarah.vaneynde@thomasmore.be
image.alt

Hilde Vandenhoudt

Met rustige vliegkracht, een grote dosis verbeelding én verbindingslijm bouwt Hilde mee aan de ICE community, en daagt ze iedereen uit om Moonshotter te worden. #theskyisnotthelimitanymore

hilde.vandenhoudt@thomasmore.be
image.alt

Tine Potters

Tine is een positivo die overal kansen ziet om duurzaam samen te werken en mensen uit te dagen.

tine.potters@thomasmore.be
image.alt

Jill Mols

Net als een confettikanon is jobstudente Jill een knaller die creativiteit verspreidt in overvloed.
Deze ambitieuze en enthousiaste energiebom maakt van elke uitdaging één groot feest.

jill.mols@student.thomasmore.be
image.alt

Ann Hannes

Liever achter de camera dan voor de lens, maar nu toch in beeld: Ann. Liever wat creatiever, altijd in de weer om het internet een mooiere plaats te maken én om ondernemerschap dichter bij elke student te brengen. Het leven is te kort voor saaie lessen, toch?

ann.hannes@thomasmore.be
image.alt

Filip Burgelman

Interdisciplinaire breed-denker die met een designers mindset leertrajecten bouwt rond ondernemerschap competenties.
Modus operandi: “niet iedereen wordt ondernemer, maar iedereen moet wel ondernemender worden”
 

filip.burgelman@thomasmore.be

   

Volg ons op sociale media