ICE Cube

ICE Cube, het startpunt ondernemen van Thomas more. We prikkelen jou. We inspireren. We laten je dromen. Creëer impact, wij helpen. Met falen en opstaan. Van vaag begrip tot idee. Van idee tot start-up. ICE = Innovation, Creativity & Entrepreneurship.

Innovation - Creativity - Entrepreneurship

image.alt

ICE Academy

Via onze Academy krijg je hands-on tips and tricks om jouw verhaal werkelijkheid te doen worden. Workshop Pitchen? Netwerken? Leflab? Check ons aanbod aan keuzevakken!

ICE Academy
image.alt

ICE Honours

Geef je studie een boost met ICE Honours, een programma voor gedreven studenten die meer willen, kunnen en dúrven. Werk samen met studenten van andere opleidingen aan pittige, real-life uitdagingen.

ICE Honours
image.alt

ICE Start-up

Get the real shit done! De stap zetten naar ondernemerschap is groots. Voor de durvers, voor de doeners, voor de dromers. ICE Cube ondersteunt, we bieden een schouder, we bouwen een netwerk, we bieden contacten aan. 

ICE Start-up
image.alt

ICE Events

Laat je inspireren! We organiseren een waaier aan events die je triggeren om meer te weten te komen over ondernemerschap. Noteer alvast het eerste event in je agenda: 8 december 2022: Nacht van de Ondernemende Student!  

ICE Events
image.alt

ICE Pro - voor docenten & externen

Verspreid de boodschap. Voor collega docenten is er een aanbod om meer handvaten aan te reiken rond ondernemerschap. Van brede train-the-trainers tot gerichte workshops. Kies uit onze vijf grote thema's en wij komen naar je toe.

ICE Pro

ICE Tube - voor wie ons aan het werk wil zien

Check het You Tube kanaal van ICE Cube en laat je inspirerend door de verhalen van studenten of luister naar de talks die voor jou van belang zijn.

ICE Tube

Wie we zijn

image.alt

Hanne Blockx

Onze bubbly ‘no box’ denker! Wild plan of een zotte oplossing nodig? Hanne is je wing(wo)man!

hanne.blockx@thomasmore.be
image.alt

Kristien Denteneer

Kristien, woordenwaterval met het hart op de tong. Staat klaar om te luisteren naar jullie grootse ideeën en ze mee waar te maken.

kristien.denteneer@thomasmore.be
image.alt

Lucie Somers

Lucie, de ICE Cube-grensverlegger, letterlijk en figuurlijk. Niemand is veilig voor haar ideeën en enthousiasme, niet in België en niet daarbuiten.

lucie.somers@thomasmore.be
image.alt

Marc Clerkx

Marc, de rustige digibeet die met praktische ervaring in ondernemingscreativiteit en ondernemerschap de uitdaging aangaat iedereen ‘out-of-the-box’ te laten gaan.

marc.clerkx@thomasmore.be
image.alt

Katrin De Winter

Katrin is dé Pippi Langkous van ICE Cube, helemaal de "ik-heb-het-nog-nooit-gedaan-dus-ik-denk-wel-dat-ik-het-kan"-mentaliteit! Zo dompelt ze studenten en collega's van alle opleiding onder in creativiteit, innovatie en ondernemerschap

katrin.dewinter@thomasmore.be
image.alt

Sarah Van Eynde

Sarah, duurzame doener met een positieve focus. Staat klaar om te luisteren naar jullie grote en kleine ideeën om impact te maken.

sarah.vaneynde@thomasmore.be
image.alt

Hilde Vandenhoudt

Met rustige vliegkracht, een grote dosis verbeelding én verbindingslijm bouwt Hilde mee aan de ICE community, en daagt ze iedereen uit om Moonshotter te worden. #theskyisnotthelimitanymore

hilde.vandenhoudt@thomasmore.be
image.alt

Tine Potters

Tine is een positivo die overal kansen ziet om duurzaam samen te werken en mensen uit te dagen.

tine.potters@thomasmore.be
image.alt

Jill Mols

Net als een confettikanon is jobstudente Jill een knaller die creativiteit verspreidt in overvloed.
Deze ambitieuze en enthousiaste energiebom maakt van elke uitdaging één groot feest.

jill.mols@student.thomasmore.be
image.alt

Ann Hannes

Liever achter de camera dan voor de lens, maar nu toch in beeld: Ann. Liever wat creatiever, altijd in de weer om het internet een mooiere plaats te maken én om ondernemerschap dichter bij elke student te brengen. Het leven is te kort voor saaie lessen, toch?

ann.hannes@thomasmore.be
image.alt

Filip Burgelman

Interdisciplinaire breed-denker die met een designers mindset leertrajecten bouwt rond ondernemerschap competenties.
Modus operandi: “niet iedereen wordt ondernemer, maar iedereen moet wel ondernemender worden”
 

filip.burgelman@thomasmore.be

   

Partners

Startup2440 - Manestarters - SCV - Unizo - Voka

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!