Campus Turnhout

Opencampusavond | woensdag 6 september

Er zijn geen infosessies op een vast tijdstip. We verwelkomen je doorlopend van 18 tot 21 uur. 

Campus Turnhout, altijd in beweging

De Turnhoutse campus lijkt zo uit de toekomst geplukt: vrolijke kleuren, grote raampartijen, supermoderne lokalen. De baseline van de campus is 'altijd in beweging' en dat is eraan te zien. Het gebouw is een bruisende biotoop voor bachelor- en graduaatsopleidingen in sport, gezondheid, onderwijs, ondernemerschap en technologie.

Met een prachtige sporthal, glanzende skillslabs, stijlvolle auditoria, een hightech beweegstudio, een polyvalente zaal zit je goed voor een opleiding op maat van jouw ambities.

Aan studentenleven geen gebrek! De studentenverenigingen organiseren regelmatig fuiven, en voor een frisse pint of een lekkere hap heb je keuze te over op de Grote Markt.

Volg Campus Turnhout op Facebook

Onthaal Campus Turnhout
T + 32 14 80 61 01

Adres

Campus Blairon 800
2300 Turnhout

Openingsuren

maandag - donderdag
8 - 16.30 u.

vrijdag
8 - 16 u.

Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

trein

De campus ligt op 900 meter van het station van Turnhout.

bus

Het is slechts 450 meter wandelen tot aan de bushalte De Merodelei.

fiets

Maak gebruik van de overdekte of afgesloten fietsenstalling en douches. Huur je (elektrische) fiets bij stuvo.

auto

Er is een ruime parking voor carpoolers. Op zoek gaan naar een carpoolpartner? Dat doe je hier!

Opleidingen op deze campus

Turnhout is de campus 'in beweging'. Je kan er naast zes bacheloropleidingen (Sport- en Cultuurmanagement, Leraar Lager Onderwijs, Leraar Lichamelijke Opvoeding-Bewegingsrecreatie, Sport en Bewegen, Verpleegkunde en Vroedkunde), ook terecht voor 5 graduaten en twaalf postgraduaten in de zorg en onderwijs.

De twee vormingscentra MoreCare (zorg) en Donche (onderwijs) maken deze campus helemaal compleet.

1.373
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Faciliteiten op deze campus

Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is alle dagen open van 8 tot 16 uur. Een plek om te werken of studeren? In het leercentrum kan je elke dag terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken, je kan er laptops lenen en printen. Met de fiets naar de campus ? Geen nood, er zijn douches!

Een fiets huren?

Dat kan voor €40/semester!
meer info
thomasmore_fiets