Campus Lier

Campus Lier

Campus Lier is een knusse campus midden in Lierke Plezierke. Een gezellige stad, met een prachtig historisch centrum. De campus is modern en levendig en ligt op amper 400 meter van het station en van de Grote Markt. Je hebt dus alles binnen handbereik: skillslabs en aula’s, maar ook winkels, cafés, eethuisjes en een prachtige natuur binnen en net buiten de stadsgrenzen!

Volg Campus Lier op Facebook

Onthaal Campus Lier
T + 32 14 56 44 50

Adres

Antwerpsestraat 99
2500 Lier

Openingsuren

maandag, woensdag en vrijdag
8 - 16 u. 

dinsdag
8 - 17 u.

donderdag
8 - 19 u.

zaterdag
8 - 12 u.

Hoe bereik je de campus?

trein

Het station van Lier ligt op 400m van de campus.

bus

Heel wat buslijnen hebben een halte aan het station.  De meeste van deze lijnen stoppen in de Antwerpsestraat en de Kolveniersvest, vlakbij de campus.

fiets

Er is een overdekte fietsenstalling op de campus (ingang via Kolveniersvest 24). Huur je (elektrische) fiets via stuvo.

auto

Er is geen parkeergelegenheid op de campus. Parkeren kan op parking Kartuizerveld (5 min. stappen), gratis aan het station (gedurende 5 uur) en op parking De Mol (15 min. stappen).

Opleidingen op deze campus

In Lier kan je kiezen uit opleidingen Verpleegkunde of Vroedkunde, en postgraduaten. Maar Lier is niet alleen een zorgcampus! Je kan hier ook terecht voor graduaatsopleidingen Orthopedagogische begeleiding, Accounting Administration, Marketing- en CommunicatiesupportProgrammeren of Systeem- en Netwerkbeheer

Nog niet uitgestudeerd? Vormingscentrum MoreCare biedt zorgverleners de kans om zich permanent bij te scholen.

835
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Faciliteiten op deze campus

Zin in een schnabbel en een babbel? Op de benedenverdieping van de campus kan je gezellig vertoeven. Een plek om te werken of studeren? In het Leercentrum kan je elke dag terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken, er zijn daar ook laptops en printers voor je beschikbaar.

Honger? Met je studentenkaart krijg je in de stad Lier korting bij verschillende horecazaken. 

Een fiets huren?

Dat kan voor €40/semester!
meer info
thomasmore_fiets