Campus Geel

Campus Geel

Een brede keuze opleidingen, gezelligheid troef en een straffe kotcommunity, dat is Campus Geel. De campus ligt midden in het groen en toch niet ver van het centrum. Tussen het station en de campus rijdt een pendelbus met een  dienstregeling die is afgestemd op het lesrooster. Makkelijker kan niet! 'En hoe zit het met het studentenleven in Geel?' horen we je vragen. Aan animo en activiteiten geen gebrek. Met 700 kotstudenten en heel wat hyperactieve studentenverenigingen is Geel dé perfecte locatie voor een onvergetelijke studententijd!

Volg Campus Geel op Facebook

Onthaal Campus Geel
T + 32 14 56 23 10

Adres

Kleinhoefstraat 4
2440 Geel

Openingsuren

maandag - donderdag
7.30 - 17.30 u.
vrijdag
7.30 - 16 u.

Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

Trein

Het station van Geel ligt op de lijn Antwerpen-Neerpelt-Hasselt. Er is een pendeldienst tussen het station en de campus.

Bus

Er is een halte op de campus

Fiets

Fietsenstalling op de campus, speciale stalling voor elektrische fietsen en koersfietsen. Huur je (elektrische) fiets via stuvo.

Auto

Er is een ruime parking op de campus zelf voor 966 auto's met een extra carpoolparking aan de achterkant van het gebouw. Op zoek gaan naar een carpoolpartner? Dat doe je hier!

Opleidingen op deze campus

Met 14 bacheloropleidingen is Campus Geel de Thomas More-campus met het grootste aanbod aan basisopleidingen. Daarnaast worden er ook heel wat graduaatsopleidingen, vervolgopleidingen en vormingen georganiseerd. Deze campus bruist, van 's morgens tot 's avonds, en biedt voor elk wat wils! 

4.521
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

24 juni
Zaterdag 10u - 15u
6 september
Woensdag 18u - 21u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Onderzoeksgroepen verbonden aan de campus: KennisCentrum Energie (KCE), Radius, Mobilab, Vonk3 en K-Point, Cebud en LiCalab.

Op Campus Geel werken we daarnaast actief aan volgende onderzoeksthema's:

Health & Care challenges

  • Quality of life at older ages
  • Rehabilitation technology and prosthetics and orthetics
  • Improving inclusion for people with intellectual disabilities
  • Living lab research

Sustainable energy & commodities

  • Energy and energymanagement in buildings
  • Energy in greenhouse horticulture
  • Cultivation, breeding and biobased chemicals
  • Advanced process  technology
  • Sustainable forest and rural policy

Poverty, budget and income research

Faciliteiten op deze campus

Op campus Geel kan je tussen 8 en 17.30 uur terecht in het studentenrestaurant voor warme en koude maaltijden en diverse snacks.

In het leercentrum The Hive kan je alle dagen, zelfs op zaterdagvoormiddag, individueel of in groep informatie opzoeken, in stilte studeren, aan een opdracht werken....

Ga zeker ook eens langs in de Campusshop, waar je naast je boeken en cursussen ook romans, tijdschriften en wenskaarten kan kopen!

Met de fiets naar de campus gekomen? Geen nood, er zijn douches aanwezig.

Een fiets huren?

Dat kan voor €40/semester!
meer info
thomasmore_fiets